60'ernes modemagi - og lidt om giveaway

KONKURRENCE om fribilletter

Hurra, jeg har netop i dag modtaget 4 fribilletter til en ny fantastisk film om Eik Skaløe – STEPPEULVEN

Men hvorfor er der lige at du skal deltage i  konkurrencen om de billetter?

Jo ser du, til februar har filmen Steppeulven nemlig præmiere. Filmen handler om de flippede 60’ere i Danmark. Filmens omdrejningspunk er Eik Skaløe, forsangeren i det legendariske rockband Steppeulvene, som i 60’erne fik kultstatus i blandt Danmarks ungdom. I Eiks korte liv, indgår der både forelskelse, oprør, stofmisbrug, musik og drømmen om at forandre verden. Eik var både dyb og poetisk, og så eventyrlysten af det endte med at slå ham ihjel. Det er ikke kun en enestående fortælling, men også et stykke danmarkshistorie – som jeg bare syntes enhver bør opleve!

To personer har nu muligheden, for at vinde to billetter. Det eneste du skal, er at skrive din mail i kommentaren – så kontakter jeg dig, hvis du er en af de heldige vindere. Du må også meget gerne smutte ind og følge mig på bloglovin’, men det er ikke noget must (-:

http://www.bloglovin.com/blogs/retrocarla-13528605

I har til torsdag d. 5 februar.

_92A0591

hh

 

 

 

 

 

 

 

29 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

60'ernes modemagi - og lidt om giveaway