Outfit - enkelt & sødt

Underligt & magisk

Jeg er så sindssygt vild med at eksperimentere med menneskets ansigt mange ansigter.

Jeg elsker især at arbejde med øjet – det bære på så mange fantastiske farvenuancer og udtryk, at man slet ikke kan lade værre at blive tryllebundet. Blikket taler sit helt eget personlige sprog, som fortæller os langt mere om hinanden som mennesker, end vi går og tror. Min evige fotomodel og herlige veninde Salke, har endnu engang stillet sig om bag mit kamera – og jeg må sige, at hvis jeg havde muligheden, ville jeg aldrig turde blive fotograferet af mig selv. Jeg får konstant nye, underlige ideer mens jeg fotografere, men måske er egentlig ganske godt for billedet..

Nyd dem, og så ville jeg elske at høre hvad i syntes!

2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Outfit - enkelt & sødt