Retrojakke fra Asos marketplace

Smykke hjorten – Jewellery stan

Smykker1

Har virkelig længe kigget efter et smykketræ til mit hav af smykker, som bare ligger i æsker og fylder, specielt små ringe som hurtigt bare ryger i en lomme og bliver glemt. Jeg syntes tit smykketræer er aalt for store, eller også er de virkelig grimme eller for ‘ikea enkle’. Syntes smykketræet her er virkelig fint, da det også har lidt personlighed og stil over sig, som et sølvstativ ikke har. Det er lidt mindre end forventet, men det kan fint bære en del ringe og øreringe. Det lille fad hjorten sidder fast på, kan man også ligge en halskæde og et par stikøreringe.

Smykketræet er fra Urban Outfitters, til 40£, som svare til 297,95 Kr.

http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/productdetail.jsp?currency=200002&id=5559412920031&parentid=DECORATIVE-ACCESSORIES-EU#/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Retrojakke fra Asos marketplace