Pieces & Julie Sandlau - Earrings

Retrojakke fra Asos marketplace

Har længe ønsket mig jakken her lææænge – og så lå den sørme under juletræet D. 24!

Syntes den er meget, meget skøn og kan den hurtigt peppe et enkelt look op – en fantastisk nødløsning, til en dårlig tøj dag(dem har jeg nemlig mange af, specielt om vinteren).. Den blev sendt helt fra Lithavn, og dufter også lidt af fremmed dameparfume, men sådan er det jo med vintagetøj. Det er altid lidt et sats at købe ting fra Asos Marketplace, man ved jo aldrig om tingene rent faktisk er rigtig slidte, eller lige så fine som på billeder, før de når frem. Jeg var rigtig heldig her, da jakken på ingen måde er slidt eller beskidt. Jeg kan selvfølgelig ikke linke til hvor den kan købes, desværre – men siden er fyldt med lignende jakker i samme stil. Jeg har valgt at tage en rød/sort vintage turtleneck på, som jeg syntes egner sig rigtig godt til jakkens store og enkle snit.

Forsat rigtig skøn 3. juledag.

3 kommentarer

 • Henriette

  Ved du om der er renter, når man køber fra Asos Marketplace

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you for every other great post. The place else could anybody get
  that type of information in such a perfect means of writing?
  I’ve a presentation next week, and I am on the search
  for such info.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pieces & Julie Sandlau - Earrings