Smykke hjorten - Jewellery stan

Outfit – enkelt & sødt

Fik lokket min søde veninde med ud som fotograf i dag – trods frosne fingre, fik vi alligevel taget et par skud til inspiration. Det er meget sødt og enkelt, men jeg syntes øreringene giver det en fin, lidt mere rå kontrast. Desværre kan man ikke se mit nye Cecilie Copenhagen pandebånd som jeg har viklet rundt om min fletning, som jeg syntes er en rigtig fin detalje, specielt til et lidt enkelt outfit.

Skjorte fra Urban Outfitters

Bukser fra Dr. Denim

Jakken er vintage

DSC_0248

DSC_0255

DSC_0260

cc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Smykke hjorten - Jewellery stan